Je reageert op de vacature

Open sollicitatie

Je gegevens worden automatisch ingelezen wanneer je hier je cv uploadt of solliciteert via je social media profiel. Voor het definitief versturen van je sollicitatie heb je altijd nog de mogelijkheid om alle informatie te controleren en eventueel aan te passen.

Persoonlijke gegevens





Ik wil graag een kopie van mijn sollicitatie ontvangen via e-mail:  

CV bijgevoegd Verplicht voor gebruiker

  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

Extra vragen

Wat is jouw hoogste opleidingsniveau? Verplicht voor gebruiker






  
Bestand uploaden vanaf Dropbox of Google Drive : 

 Ons privacybeleid

Attero hecht er grote waarde aan dat de verwerking van je persoonsgegevens plaatsvindt op een wijze die in overeenstemming is met de bestaande wet- en regelgeving voor de bescherming van jouw privacy.

Door het versturen van het sollicitatieformulier geef jij toestemming dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en opgenomen in onze recruitmentdatabase. Houd er rekening mee dat je moet toestemmen om jouw sollicitatie te kunnen voortzetten, zonder jouw toestemming is het helaas niet mogelijk om je sollicitatie in behandeling te nemen. Je kunt jouw toestemming op elk moment intrekken.

Wij zullen jouw gegevens vertrouwelijk behandelen en uitsluitend gebruiken voor werving- en selectie doeleinden. Wij zullen geen informatie verstrekken aan derden, tenzij wij daartoe op grond van de wet verplicht zijn. Verder heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthoudende autoriteit, de Autoriteit Persoonsgegevens. Wij zullen jouw gegevens direct verwijderen uit onze database zodra je ons daarom verzoekt. Hiervoor en voor andere vragen betreffende het Privacy Statement kun je het volgende e-mailadres gebruiken: hradministratie@attero.nl

Jouw gegevens worden maximaal 12 maanden in onze database bewaard.