Attero

Systeemarchitect

Impact maken als Systeemarchitect

Als Systeemarchitect lever je een belangrijke bijdrage aan het creëren van een overkoepelend ontwerp voor geautomatiseerde systemen, waarbij rekening wordt gehouden met technische, functionele en operationele vereisten om een efficiënte en betrouwbare werking van industriële processen van Attero te waarborgen.

En daarmee draag je direct bij aan Attero’s missie: het creëren van een wereld waarin afval niet langer als afval wordt gezien, maar als een waardevolle grondstof voor een circulaire economie. Op 18 locaties binnen heel Nederland werken we aan de realisatie van dit doel. Dat doen we samen met ongeveer 800 collega’s. En met samen bedoelen we echt samen. Sfeer en werkplezier wordt het meest genoemd door medewerkers als reden om te werken bij Attero. Ook zijn we volop in ontwikkeling. Op locatie Moerdijk, waar jij straks onderdeel van bent, zijn de voorbereidingen in gang voor een CO2 project afvang en een na scheidingsinstallatie. Zo dragen we samen bij aan de circulaire economie, energietransitie en gaan we klimaatverandering tegen. Wij zijn Attero. Samen maken we impact.

 

Hoe jij dagelijks impact maakt

  • Als specialist in procesautomatisering ben jij verantwoordelijk voor het ontwerp, de implementatie en planning van de algehele architectuur van ons procesautomatiseringssysteem. Jouw taak is om ervoor te zorgen dat de functionaliteiten van de procesbesturings- en beheerssystemen niet alleen nu, maar ook in de toekomst blijven voldoen aan de steeds evoluerende eisen van onze gebruikersorganisatie. Je analyseert de huidige systemen en identificeert verbeterpunten om de efficiëntie te verhogen en mogelijke knelpunten te minimaliseren.
  • Binnen projecten ben jij een essentiële schakel om ervoor te zorgen dat nieuwe procesautomatisering naadloos aansluit op onze bestaande systemen. Je neemt actief deel aan projectteams, waarbij je jouw expertise inzet om ervoor te zorgen dat de integratie soepel verloopt en dat de operationele continuïteit wordt gewaarborgd. Door jouw grondige kennis van zowel de bestaande als de nieuwe systemen, ben je in staat om eventuele conflicten tijdig te identificeren en op te lossen, en om een optimale werking van het gehele automatiseringslandschap te garanderen.

Wat je hebt en kunt

  • Een relevante opleiding op HBO/WO+ niveau (industriële automatisering of gelijkwaardig).
  • Je hebt ruime ervaring met procesautomatisering.
  • Als specialist in procesautomatisering dien je te beschikken over een diepgaande kennis van industriële automatiseringstechnologieën en -systemen, zoals DCS en PLC (S7) evenals ervaring met SCADA-systemen voor gegevensvisualisatie en -beheer.
  • Je hebt een goed begrip van procesbesturingsalgoritmen en regeltechnieken, om de dynamiek van industriële processen te begrijpen en te optimaliseren.
  • Kennis van industriestandaarden en protocollen zoals OPC en Profibus/Profinet is belangrijk om interoperabiliteit tussen verschillende systemen te waarborgen en gegevensuitwisseling te vergemakkelijken.
  • Daarnaast is het noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en trends in de procesautomatiseringsindustrie, zoals Industrie 4.0 en de integratie van IoT en AI in industriële systemen. Dit vereist een voortdurende bereidheid om te leren en je vaardigheden aan te passen aan nieuwe technologische ontwikkelingen.
  • Pre kennis van SPPA -T3000

-          

Wat je krijgt

Bij Attero zorgen we goed voor je, in elke fase van je loopbaan:

  • Passend salaris conform de cao GEO.
  • Een goede verlofregeling met de mogelijkheid om extra verlofuren bij te kopen.
  • Een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget en een flexbudget dat je naar eigen invulling kunt besteden.
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; bij ons krijg je vrijheid om jezelf verder te brengen. Ook hebben we onze eigen Attero Academy met e-learnings die van toepassing zijn op jouw functie.
  • Een Attero Fit & Vitaal programma dat bestaat uit initiatieven waarmee je kunt werken aan jouw Duurzame Inzetbaarheid.
  • Voordeel op je zorgverzekering en particuliere verzekeringen (denk aan auto, brand, opstal, aansprakelijkheid enz.).
  • Tot slot krijg je een goed pensioen, zodat het ook na je loopbaan goed geregeld is.

Klaar om impact te maken?

Mail gerust met Pezhman Baharvand, Manager Onderhoud. Hij is bereikbaar via pezhman.baharvand@attero.nl Wil je solliciteren? Druk dan op de knop ‘Direct solliciteren’. Wie weet zien we je snel in Moerdijk. We laten je graag de locatie zien!

 

https://www.attero.nl/upload/large/57_057.jpg

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-228150

Regio:

  • Noord-Brabant

Dienstverband:

Fulltime

Locatie:

Moerdijk

Contactpersoon:

Pezhman Baharvand - Manager Onderhoud

+31 6 82 04 44 19

+31 6 83 51 73 95

Werklocatie:

Middenweg 34 4782 PM Moerdijk

Kaart werklocatie: