Attero

Cost Controller team Revisies AEC Moerdijk

Cost Controller/Planning voorbereiding coördinator team Revisies AEC Moerdijk

Impact maken als Cost Controller/planning voorbereiding coordinator team Revisies AEC

Met al onze 18 Attero-locaties staan we gezamenlijk achter één doel: het creëren van een wereld waarin afval niet langer als afval wordt gezien, maar als een waardevolle grondstof voor een circulaire economie. Iedere collega kan bijdragen aan dit doel en impact maken.

Ook jij als Cost Controller/planning voorbereiding coördinator team Revisies AEC bij onze Attero-locatie in Moerdijk maakt impact.

Je gaat werken op een afdeling waarin een drive is tot continue verbetering, groei & optimalisaties. Je adviseert het betrokken management aan de hand van financiële en materiële zaken op basis van adequate analyses en rapportages met behulp van BI-tooling, de bron hiervoor is SAP. Je bent in deze rol de spin in het web tussen Operations, Inkoop en Finance. Je levert informatie aan het beleidsproces wat betreft toekomstige meerjarige-onderhoudsplannen (MJO’s) en levert deze informatie in het tot stand komen van de Strategische meerjarenplannen van Attero als onderdeel van budgettering en strategische forecasting. Je wordt hierin ondersteund door een breed team van specialisten vanuit Finance.  Naast Cost Control wat de belangrijkste taak is, zul je ook de planning en coördinatie van Onderhoud & Revisies mede verzorgen, zodat er een optimale afstemming is tussen de betrokken partijen c.q. aannemers en afdelingen om de werkzaamheden zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 

Werkzaamheden met impact

  • Je verzorgt Latest Estimates en Actual rapportages over grote technische onderhoudsprojecten in uitvoering. Voordat onderhoudsprojecten in uitvoering gaan ben jij degene die de begrotingen opstelt samen met de manager revisie toewerkt naar besluitvorming zodat benodigde goedkeuring verkregen wordt. 
  • Je geeft gevraagd en ongevraagd advies aan de managers Revisie op het gebied van optimaliseren van processen en het gebruik van SAP structuren en performance management metingen door middel van dashboards op de kwaliteit van de onderhoudsprocessen. Je vindt uitdaging en energie uit het zowel het in detail uitwerken van financiële rapportages als ook de planningsrapportage en de voortgangsrapportages van de deelprojecten. Je bent een volwaardige gesprekpartner die actief in gesprek gaat met projectleiders en managers;  
  • Je bent proactief en staat volop in de business door zichtbaar aanwezig te zijn en door het brengen van initiatief naast je administratieve taken. In het begin en tijdens revisies investeer je in het bouwen van sterke relaties waarna werken op afstand steeds eenvoudiger gaat.

Jouw profiel

Je beschikt over een afgeronde relevante HBO opleiding (Bedrijfskunde en/of Technische Bedrijfskunde), en je hebt meer dan 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.

Wat je krijgt

Bij Attero zorgen we goed voor je, in elke fase van je loopbaan:

  • GEO cao schaal 9 (min. € 3465,-- / max. € 5197,--) 
  • Een goede verlofregeling met de mogelijkheid om extra verlofuren bij te kopen.
  • Een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget en een flexbudget dat je naar eigen invulling kunt besteden.
  • Een jaarlijkse resultaatafhankelijke uitkering. De hoogte van de uitkering is afhankelijk van de mate van realisatie van ondernemingsdoelstellingen.
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; bij ons krijg je vrijheid om jezelf verder te brengen. Ook hebben we onze eigen Attero Academy met e-learnings die van toepassing zijn op jouw functie.
  • Sfeer en werkplezier; door collega’s de meest genoemde reden om te werken voor Attero.
  • Een Attero Fit & Vitaal programma dat bestaat uit initiatieven waarmee je kunt werken aan jouw Duurzame Inzetbaarheid.
    Voordeel op je zorgverzekering en particuliere verzekeringen (denk aan auto, brand, opstal, aansprakelijkheid enz.).
  • Tot slot krijg je een goed pensioen, zodat het ook na je loopbaan goed geregeld is.

Klaar om impact te maken?

Bel gerust met Ari van Gool, Manager Revisies. Hij is telefonisch bereikbaar via 06-26364078. Wil je solliciteren? Druk dan op de knop ‘Direct solliciteren’. Wie weet zien we je snel in Moerdijk. We laten je graag de locatie zien!

https://www.attero.nl/upload/large/5_005.jpg

 

Vacature delen op:

Regio:

  • Noord-Brabant

Dienstverband:

Fulltime

Locatie:

Moerdijk

Contactpersoon:

Ari van Gool - Manager Revisies

+31 6 82 04 44 19

+31 6 26 36 40 78

Werklocatie:

Middenweg 34 4782 PM Moerdijk

Kaart werklocatie: