Attero B.V.

Bedrijfsleider Organisch

Impact maken als Bedrijfsleider Organisch

Met al onze 18 Attero-locaties staan we gezamenlijk achter één doel: het creëren van een wereld waarin afval niet langer als afval wordt gezien, maar als een waardevolle grondstof voor een circulaire economie. Iedere collega kan bijdragen aan dit doel en impact maken.

Ook jij als bedrijfsleider van het bedrijfsonderdeel Organisch - die voor ca. 45% van de Nederlandse huishoudens groente fruit en tuinafval verwerkt – zoeken wij t.b.v. onze locatie in Maastricht een ervaren bedrijfsleider die met zijn in ploegendienst werkend team zorgt voor een milieu hygiënisch verantwoorde overslag, biologische ver- en bewerking van organisch materiaal en locatiebeheer tegen de laagst mogelijke kosten. Je producten hebben de hoogst mogelijke toegevoegde waarde voor Attero en zorgen voor zo min mogelijk overlast voor de omgeving en personeel. Je bent verantwoordelijk voor het hoogst mogelijk financieel en operationeel resultaat en zorgt voor de afstemming van het regionaal commercieel beleid en het landelijk portfolio. Je bent boegbeeld in de cultuur van veilig werken en motivator achter de lokale transitie om veilig werken naar een hoger niveau te tillen. Je onderhoudt contacten met leidinggevenden, omgeving, overheden en beoordeelt aanvragen van derden in samenspraak met manager en Commercie. Je rapporteert aan de manager Organisch.

 

Werkzaamheden met impact

Wat ga je verder nog doen

  • Je stuurt je fabriek(en)aan op basis van performance management verbetercultuur.
  • Je draagt zorg voor een veilige, constructieve en prettige werksfeer en vervult hierbij een voorbeeldfunctie.
  • Je levert een actieve bijdrage aan de werving van nieuwe klanten en de verbetering van bestaande klantencontacten en werkt hierin nauw samen met de accountmanagers.
  • Je bent operationeel verantwoordelijk voor de locatie gebonden projecten, stuurt hierin op overeengekomen resultaat en kosten, borgt hierin de operationele doelstellingen.

Jouw profiel

  • Je hebt een relevant Hbo-diploma en bent VOL VCA gecertificeerd.
  • Je hebt leidinggevende ervaring met het aansturen van op het vakgebied gerichte activiteiten en bedrijfsprocessen (ERP en SAP systemen) als het verzilveren van de marktkansen voor bestaande/nieuwe producten/diensten.
  • Je bent gedreven, besluitvaardig en sterk in organiseren. Je werkt resultaatgericht en planmatig met oog voor vooruitgang en kwaliteit. Je bent gewend initiatief te nemen en creatief mee te denken in het proces. Je stimuleert samenwerking om samen “best practices” te bewerkstelligen.

Wat je krijgt

Bij Attero zorgen we goed voor je, in elke fase van je loopbaan:

  • Indicatieve schaal 11 (€ 4624, - € 6517,-) van de cao GEO (de functie wordt nog gewaardeerd via ORBA).
  • Een goede verlofregeling met de mogelijkheid om extra verlofuren bij te kopen.
  • Een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget en een flexbudget dat je naar eigen invulling kunt besteden.
  • Een jaarlijkse resultaatafhankelijke uitkering. De hoogte van de uitkering is afhankelijk van de mate van realisatie van ondernemingsdoelstellingen.
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; bij ons krijg je vrijheid om jezelf verder te brengen. Ook hebben we onze eigen Attero Academy met e-learnings die van toepassing zijn op jouw functie.
  • Sfeer en werkplezier; door collega’s de meest genoemde reden om te werken voor Attero.
  • Een Attero Fit & Vitaal programma dat bestaat uit initiatieven waarmee je kunt werken aan jouw Duurzame Inzetbaarheid.
  • Voordeel op je zorgverzekering en particuliere verzekeringen (denk aan auto, brand, opstal, aansprakelijkheid enz.).
  • Tot slot krijg je een goed pensioen, zodat het ook na je loopbaan goed geregeld is.

Klaar om impact te maken?

Als je nog vrragen hebt stel die dan per mail aan John van Haeff, manager Organisch via het emailadres john.van.haeff@attero.nl.  Wil je solliciteren? Druk dan op de knop ‘Direct solliciteren’. Wie weet zien we je snel in Maastricht of een andere Attero locatie. We laten je graag de locatie zien!

https://www.attero.nl/upload/large/21_021.jpg

Vacature delen op:

Regio:

  • Limburg

Vacaturetype / functietype:

Contract

Dienstverband:

Fulltime

Locatie:

Maastricht

Contactpersoon:

John van Haeff - Manager Organisch

Werklocatie:

Fregatweg 32 6222 NZ Maastricht

Kaart werklocatie: