Attero B.V.

Operator AVI

Impact maken als Operator AVI

Als Operator AVI zorg je samen met je collega's voor het zo optimaal mogelijk laten draaien van de installatie. En daarmee draag je direct bij aan Attero 's missie: het creëren van een wereld waarin afval niet langer als afval wordt gezien, maar als een waardevolle grondstof voor een circulaire economie.
Op 18 locaties binnen heel Nederland werken we aan de realisatie van dit doel. Dat doen we samen met ongeveer 800 collega's. En met samen bedoelen we echt samen. Sfeer en werkplezier wordt het meest genoemd door medewerkers als reden om te werken bij Attero. Ook zijn we volop in ontwikkeling.
Voor de afvalenergiecentrale Wijster zoeken we een enthousiaste en gedreven operator. Binnen deze afdeling, waar jij straks onderdeel van bent, ligt de focus op het optimale rendement halen uit de verbrandingsinstallatie. Continue verbeteren, analyseren, bijsturen en verantwoordelijkheid nemen is van groot belang. Daarnaast heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel waar het gaat om veiligheid op het werk en het naleven van de voorschriften voor veiligheid, kwaliteit en milieu door zowel jezelf, je collega's en derden. Veiligheid heeft jouw topprioriteit en samen met je collega's zorg je voor een veilige en schone werkomgeving. Zo dragen we samen bij aan de circulaire economie, energietransitie en gaan we klimaatverandering tegen. Wij zijn Attero. Samen maken we impact.

Werkzaamheden met impact
• Je bewaakt en controleert het proces en zorgt voor het bijregelen van de verbranding, rookgasreiniging en elektriciteitsproductie.
• Je voert eerstelijns onderhoudswerkzaamheden uit en bereidt revisie- en onderhoudswerkzaamheden voor.
• Je neemt deel aan de BHV-organisatie en bent ook bereid daarvoor de benodigde opleidingen te volgen.

 

 Wat je hebt en kunt

• Je hebt minimaal een afgeronde operator C of AOT-opleiding of een gelijkwaardige opleiding en je bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen. Je bent in het bezit van een VCA-diploma.
• In deze functie werk je in een volcontinurooster, te weten een 5 ploegendienst.

 Wat je krijgt

Bij Attero zorgen we goed voor je, in elke fase van je loopbaan:
• De functie Operator AVI is ingedeeld in schaal 6 (min. € 3.070,-/ max. € 3.993, -) van de cao GEO.
• Een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget en een flexbudget dat je naar eigen invulling kunt besteden.
• Een jaarlijkse resultaatafhankelijke uitkering. De hoogte van de uitkering is afhankelijk van de mate van realisatie van ondernemingsdoelstellingen.
• Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; bij ons krijg je vrijheid om jezelf verder te brengen. Ook hebben we onze eigen Attero Academy met e-learnings die van toepassing zijn op jouw functie.
• Een Attero Fit & Vitaal programma dat bestaat uit initiatieven waarmee je kunt werken aan jouw Duurzame Inzetbaarheid.
• Voordeel op je zorgverzekering en particuliere verzekeringen (denk aan auto, brand, opstal, aansprakelijkheid enz.).
• Tot slot krijg je een goed pensioen, zodat het ook na je loopbaan goed geregeld is.

Klaar om impact te maken?
Neem contact op met Rob Appeldoorn, productieleider AEC. Hij is bereikbaar via mail rob.appeldoorn@attero.nl . Wil je solliciteren? Druk dan op de knop 'Direct solliciteren'. Wie weet zien we je snel in Wijster. We laten je graag de locatie zien!

https://www.attero.nl/upload/large/1_002.jpg

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-228149

Regio:

  • Drenthe

Dienstverband:

Fulltime

Locatie:

Wijster

Contactpersoon:

Rob Apeldoorn - Productieleider AEC Wijster

+31682287030

Werklocatie:

Vamweg 7 9418 TM Wijster

Kaart werklocatie: