Attero B.V.

ICT changecoördinator

Attero is een toonaangevende en energieke speler op de Nederlandse afvalmarkt. Wij zijn een betrouwbare, klantgerichte dienstverlener op milieugebied en ontwikkelen ons voortdurend in dit uitdagende terrein. Ons bedrijf manifesteert zich als een innoverende kracht in de productie van teruggewonnen grondstoffen en duurzame energie uit afval. Wij verwerken op een vijftiental locaties onder meer het afval van ruim 20 procent van alle Nederlandse huishoudens. Wij steken er al onze energie in om zoveel mogelijk uit dat afval te halen. Letterlijk! Veiligheid, duurzaam, innovatief, betrouwbaar en klantgericht zijn de kernwaarden die het richtsnoer voor ons dagelijks handelen vormen. Wij zijn op zoek naar iemand die daaraan zijn bijdrage wil leveren. Iemand die - net als wij - energiek met milieu wil zijn.

Wij zijn voor onze afdeling ICT op zoek naar een Coördinator die applicatieve projecten en grotere changes coördineert. Jij bent voor deze projecten het aanspreekpunt binnen de afdeling ICT voor zowel de leveranciers als de gebruikers-ondersteunende organisatie. Je focus ligt op het najagen van de geplande processtappen bij de betrokken leveranciers, in nauwe samenwerking met het Attero ICT-regieteam en de business vertegenwoordigers. Zorgvuldige en tijdige communicatie naar interne en externe stakeholders is hierin een belangrijk onderdeel.

Wat ga je verder nog doen?
• Als Change coördinator zorg je voor de First Time Right uitvoering projecten en grotere changes waarbij een zo kort mogelijke time to market je streven is.
• Je coördineert gelijktijdig meerdere IT-projecten op basis van Prince2-methodiek.
• Je coördineert de gebruikersacceptatie testen in samenwerking met de functioneel beheerders
• Je neemt deel aan diverse overleggen waarin de opvolging van projecten en changes wordt besproken met de betrokken leveranciers en interne klant.
• Je bent onderdeel van het Attero ICT-regieteam dat de regie voert over de dienstverlening van ongeveer 50 ICT-leveranciers.

Ben jij onze nieuwe collega?
Je hebt een afgeronde HBO-opleiding richting Informatica of Bedrijfskunde/informatica en 1 tot 3 jaar aantoonbare vakinhoudelijke werkervaring met project- en changemanagementprocessen (infrastructureel en applicatief) en het leiden van ICT-changeprojecten. Je hebt ervaring met Prince2, AGILE/scrum-technieken en ICT beheerprocessen zoals ITIL en ASL. Je bent bereid tot reizen en, indien nodig, werken buiten normale kantoortijden.

Passen we bij elkaar?
Ben je resultaatgericht, doortastend, flexibel, voel jij je thuis in een enerverende werkomgeving en wil jij je in de toekomst verder en breed ontwikkelen als Changemanager? Dan lijkt deze vacature op je lijf geschreven.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, opleiding en persoonlijke groei. Daarbij belonen we je met een marktconform aanvangssalaris (inschaling schaal 10 cao GEO, afhankelijk van ervaring, competenties en opleidingsachtergrond).

Heb je interesse?
Neem contact op met Marcel de Man, Manager ICT. Hij is bereikbaar via mail marcel.de.man@attero.nl. Wil je solliciteren? Druk dan op de knop ‘Direct solliciteren’. Wie weet zien we je snel in Apeldoorn. We laten je graag de locatie zien!

 Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

https://www.attero.nl/upload/large/87_087.jpg

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-228139

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Dienstverband:

Fulltime

Locatie:

Apeldoorn

Contactpersoon:

Marcel de Man - Manager ICT

+31 6 12 96 31 91

+31 6 46 04 64 09

Werklocatie:

Oude Apeldoornseweg 41 7333 NR Apeldoorn

Kaart werklocatie: