Attero

Krijg jij energie van in- en verkoop?

Key Accountmanager Reststoffen

Wij zijn voor het commerciële team op zoek naar een Key Accountmanager Reststoffen.  De Key Accountmanager rapporteert aan de  Manager Commercie Brandbaar afval & Logistiek. Je verzorgt de in – en verkoop van reststoffen, voortkomend uit de processen van de Afval Energie Centrales in Wijster en Moerdijk. Als Keyaccountmanager zorg je voor mulli outlet strategie in afzetmarkten voor onze restproducten, zoals metalen, bodemassen en vliegassen.

De functie is een gevarieerde functie waarin je zelfstandig functioneert maar hierin wel de ondersteuning krijgt van een dynamisch team.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je stelt een account- en/of regionaal salesplan op wat aansluit bij de strategische doelstellingen en het commerciële beleid;
  • Je draagt zorg voor realisatie van de vooraf gestelde kwantitatieve en kwalitatieve doelstellingen mbt afzetmarkten voor reststoffen;
  • Je rapporteert over de voortgang van het accountplan en signaleert kansen en bedreigingen in de markt;
  • Je zorgt voor het acquireren van (strategische) partners en klanten;
  • Je draagt bij aan het ontwikkelen en in de markt zetten van nieuwe producten en diensten;
  • Daarnaast zorg je voor het monitoren en analyseren van de resultaten en periodieke rapportage en adviseert hierover het betrokken management;

Je neemt deel aan het overleg met overige accountmanagers en de operationele interne organisatie m.b.t. complexe vraagstukken betreffende het acquireren van afvalstromen en beheren van complexe accounts. 

Je standplaats is Wilp, maar inzet op onze locaties in Moerdijk en Tilburg zal ook aan de orde zijn.

Wat vragen we?
Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding en gedegen kennis van en ervaring met de technische, chemische en commerciële aspecten van de afvalstoffenmarkt. Je hebt ervaring in de vermarkting van metalen en (bulk) grondstoffen. Kennis van de Duitse afvalmarkt is een pre. Verder vragen we een goede beheersing van de Europese gangbare talen, en minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol.

Ben jij onze nieuwe collega?
Ben je een energieke persoonlijkheid en wil jij bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van nationale en internationele gondstoffenmanagement en spreekt continue verbeteren jou aan en ben je bereid je hierin verder te ontwikkelen? Voel jij je thuis in een dynamische, enthousiaste omgeving waarin ontwikkeling en continue verbeteren als een tweede natuur wordt gezien? Dan lijkt deze vacature jou op het lijf geschreven.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Er zal een leaseauto ter beschikking gesteld worden en daarbij belonen we je met een marktconform salaris.

Heb je interesse?
Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Peter van der Kraan, Manager Commercie Brandbaar Afval & Logisitiek. Hij is bereikbaar via 06-41258002.

https://www.attero.nl/upload/large/83_083.jpg

Vacature delen op:

Regio:

  • Gelderland

Dienstverband:

Fulltime

Locatie:

Wilp (En Moerdijk en Tilburg)

Contactpersoon:

Peter van der Kraan

+31 6 12 96 31 91

+31 6 41 25 80 02

Werklocatie:

Sluinerweg 12 7384 SC Wilp

Kaart werklocatie: