Attero

Heb jij de drive om te gaan voor de beste logistieke oplossing?

Logistiek Coördinator (inter)nationaal

Attero is een landelijk en internationaal opererend milieubedrijf. Wij zijn al ruim 90 jaar actief in het terugwinnen en hergebruiken van de energie en grondstoffen uit ons afval. We leveren met onze activiteiten een wezenlijke bijdrage aan de verduurzaming van onze samenleving en het oplossen van afvalvraagstukken van onze klanten. Wij doen dat door de potentie van afval maximaal te benutten. Niet alleen door het terugwinnen van secundaire grondstoffen, maar ook door de productie van duurzame energie als warmte, elektriciteit en groen gas. Zo voorkomen we de uitputting van primaire grondstoffen en gaan we klimaatverandering tegen.

Wij zijn voor het logstieke team op zoek naar een  Logistiek Coördinator.  De Logistiek Coórdinator rapporteert aan de  Manager Commercie Brandbaar afval & Logistiek, en coordineert de planning van nationale en internationale transporten op het gebied van weg-, water- en railvervoer.

De functie is een gevarieerde functie; je werkt in een dynamisch team en werkt aan de verdere vormgeving van ons de (inter)nationele logistieke netwerk. Je standplaats is Wilp, maar inzet op onze locaties in Moerdijk en Tilburg zal ook aan de orde zijn.

Wat ga je verder nog doen?

  • Je stelt, in nauwe samenwerking met de Manager Commercie Brandbaar afval & Logistiek, de weekplanning op van afvaltransporten tegen de laagste integrale ketenkosten. 
  • Je plant en geeft opdracht tot transporteren van afvalstoffen en de voortgangsbewaking van de uitvoering. 
  • Je bewaakt de voortgang van de weekplanning, en stuurt deze zonodig bij en communiceert hierover met relevante partijen. 
  • Je adviseert over alle relevante aspecten van afval-, overslag- en transportcontracten. 
  • Je verzorgt logistieke rapportages betreffende leveringen en transporten van afval en overige stromen en de bijbehorende kosten. -
  • Je specificeert de voorwaarden waaraan transportdiensten en –contracten moeten voldoen, beoordelen de transportoffertes op commerciële en afvaltechnische aspecten en draagt zorg voor verwerving van voldoende capaciteit.

Wat vragen we?
Je hebt een relevante afgeronde HBO opleiding en kennis van de vervoersmarkt weg-, water- en railvervoer. Je ben goed bekend met de logistieke oplossingen voor bulk grondstoffen. Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring in een vergelijkbare rol op intermodale transportoplossingen. En je beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal. 

Ben jij onze nieuwe collega?
Ben je een energieke persoonlijkheid en wil jij bijdragen aan nieuwe ontwikkelingen op het gebied van nationale en internationele logistiek en spreekt continue verbeteren jou aan en ben je bereid je hierin verder te ontwikkelen? Voel jij je thuis in een dynamische, enthousiaste omgeving waarin ontwikkeling en continue verbeteren als een tweede natuur wordt gezien? Dan lijkt deze vacature jou op het lijf geschreven.

Wat krijg je?
Wij bieden je een uitdagende functie in een collegiale sfeer met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en volop mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Daarbij belonen we je met een marktconform salaris*. (*afhankelijk van kennis en ervaring) 

Heb je interesse?
Wil je meer weten over deze vacature? Bel dan met Peter van der Kraan, Manager Commercie Brandbaar afval & Logisitiek. Hij is bereikbaar via 06-41258002.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

https://www.attero.nl/upload/large/69_069.jpg

Vacature delen op:

Referentienummer:

2024-228129

Regio:

  • Gelderland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Dienstverband:

Fulltime

Locatie:

Wilp (En Moerdijk en Tilburg)

Contactpersoon:

Peter van der Kraan

+31 6 12 96 31 91

+31 6 41 25 80 02

Werklocatie:

Sluinerweg 12 7384 SC Wilp

Kaart werklocatie: