Attero

Medewerker Aanvoer en Reststoffen

Impact maken als Medewerker Aanvoer en Reststoffen in Wijster

Als medewerker Aanvoer en Reststoffen lever je een belangrijke bijdrage aan meerdere bedrijfsprocessen binnen Attero Wijster. En daarmee draag je direct bij aan Attero’s missie: het creëren van een wereld waarin afval niet langer als afval wordt gezien, maar als een waardevolle grondstof voor een circulaire economie. Op 18 locaties binnen heel Nederland werken we aan de realisatie van dit doel. Dat doen we samen met ongeveer 800 collega’s. En met samen bedoelen we echt samen. Sfeer en werkplezier wordt het meest genoemd door medewerkers als reden om te werken bij Attero. Ook zijn we volop in ontwikkeling. Binnen de afdeling Aanvoer en Reststoffen, waar jij straks onderdeel van bent, werken we aan steeds veiligere (werk)omstandigheden. We ontwikkelen nieuwe manieren om steeds beter inzichtelijk te krijgen waar ons binnenkomend en af te voeren materiaal uit bestaat. Zo geven we ons bedrijf een beter inzicht in mogelijke verbeteringen en kansen op gebied van afval en grondstoffen . Op deze manier dragen we samen bij aan de circulaire economie, energietransitie en gaan we klimaatverandering tegen. Wij zijn Attero. Samen maken we impact.  

Hoe jij dagelijks impact maakt 

  • Je bent verantwoordelijk voor het controleren, accepteren en registreren van de aangeboden afval- en hulpstoffen.
  • Je bepaalt de samenstelling van de diverse stromen door middel van verschillende analyse.
  • Je ziet er tijdens de werkzaamheden op toe dat externe partijen volgens de vastgestelde richtlijnen werken, veilig werken is voor jou een vanzelfsprekendheid en heeft altijd jouw topprioriteit.

Samen met je team zorg je ervoor dat alle voorkomende werkzaamheden uitgevoerd worden. Dit betekent dat je verschillende werkzaamheden moet kunnen uitvoeren en het werk van je collega’s kan overnemen als de situatie hier om vraagt. Je voert werkzaamheden uit ten behoeve van alle bedrijfsonderdelen in Wijster, wat dit een leuke en diverse functie maakt!

Wat je hebt en kunt 

  • Je hebt een afgeronde VMBO opleiding.
  • Je hebt een VCA certificaat of bent bereid deze te halen.
  • Je hebt ervaring en affiniteit met afvalverwerking.

Wat je krijgt 

Bij Attero zorgen we goed voor je, in elke fase van je loopbaan: 

  • Salarisschaal 3 van de cao GEO. 
  • Een goede verlofregeling met de mogelijkheid om extra verlofuren bij te kopen.  
  • Een persoonlijk arbeidsvoorwaardenbudget en een flexbudget dat je naar eigen invulling kunt besteden.  
  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden; bij ons krijg je vrijheid om jezelf verder te brengen. Ook hebben we onze eigen Attero Academy met e-learnings die van toepassing zijn op jouw functie. 
  • Een Attero Fit & Vitaal programma dat bestaat uit initiatieven waarmee je kunt werken aan jouw Duurzame Inzetbaarheid. 
  • Voordeel op je zorgverzekering en particuliere verzekeringen (denk aan auto, brand, opstal, aansprakelijkheid enz.). 
  • Tot slot krijg je een goed pensioen, zodat het ook na je loopbaan goed geregeld is.  

Klaar om impact te maken? 

Bel gerust met Jeroen Bruinenberg. Hij is telefonisch bereikbaar via 0621860007. Wil je solliciteren? Druk dan op de knop ‘Direct solliciteren’. Wie weet zien we je snel in Wijster. We laten je graag de locatie zien!  

https://www.attero.nl/upload/large/21_021.jpg

Vacature delen op:

Referentienummer:

2023-228112

Regio:

  • Drenthe

Dienstverband:

Fulltime

Locatie:

Wijster

Contactpersoon:

Jeroen Bruinenberg - Teamleider Secundaire Processen Wijster

+31 6 82 28 70 30

+31 6 21 86 00 07

Werklocatie:

Vamweg 7 9418 TM Wijster

Kaart werklocatie: